Aplikacije: Beta test je gotov – skinite novi Firefox za android!


Firefox za android

Firefox za android

Svako ima neke svoje favorite po pitanju internet browser-a ili preglednika, ali se bitka, u suštini, svodi na Internet Explorer, Mozilla Firefox i Google Chrome – tj. bar u sferi računara.

Što se tiče android aprata, bili to telefoni ili tableti, androidov fabrički preglednik, koji iz nekog razloga nije Chrome, je sasvim solidna varijanta. Međutim za sve one koji žele da dopune arsenal web preglednika svog androida imaju nekoliko opcija. Za vlasnike aparata sa ICS, možete skinuti Google Chrome ako želite (ubijeđeni smo da će Chrome, kad-tad, biti tvornički browser androida).

A za sve one koji nemaju ICS, ili za sve ljubitelje Mozilla Firefox-a na vašem računaru, sada možete skinuti Firefox za android!

Firefox je već neko vrijeme bio u beta fazi, te je nakon dugotrajnog testiranja sada napokon dostupan u punom sjaju na Google Play. Za sve Vas koji koristite Firefox na računaru, interfejs ovog preglednika će Vam odmah biti poznat i udoban. A za nove korisnike ovog browser-a, ugodno ćete biti iznenađeni dizajnom i funkcionalnošću.

Firefox, osim solidne brzine rada i sigurnostnih opcija, Vam nudi i Sync opciju, tj. mogućost sinhronizacije vaših favorita i browser historije sa svih uređaja – uključujući vaš računar. Također imate mogućnost instalacije add-on-a, kao što je fullscreen add-on koji Vam omogućava da Firefox koristite na kompletnom android ekranu!

 

Download: Preuzmite aplikaciju Firefox sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Firefox sa MojAndroid.ba.