Igrice: Asphalt 8 Airborne sad na MojAndroid.ba!


Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Asphalt je izvrsan serijal Gameloft-ovih trkačkih igara, a Asphalt 8: Airborne je postavila nove standarde što se tiče android trkača. Sa izvrsnom grafikom, mnoštvom vrhunskih automobila, te zaraznom igrom koja će va vezati za vaš android satima, Asphalt 8: Airborne je jedna od najboljih trkčakih android igara 2013.g.

Sa motom kao što je “zaboravite na gravitaciju”, trebalo bi da vam je jasno šta je specijalitet ove igrice: dinamični stantovi i skokovi u nebesa! Sa grafičkom mašinom Airborne-a ćete skoro pa letiti sa vašim automobilom.

Sa 47 vrhunskim vozilima kao što su Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX i Pagani Zonda R, te profesionalnim ozvučenjem, skoro ćete zaboraviti da sjedite za androidom, a ne za pravim vozilom. Osim što, pa eto, polete ponekad!

Skokovi sa okretanjem od 360 stepeni, 9 egzotičnih lokacija, 8 sezona i 180 različitih eventova – sve to vam donosi Asphalt 8: Airborne. A osim toga dobijete i mogućnost za natjecanje sa do 8 multiplayer protivnika.

Sve u svemu, jedna od najboljih trkačkih igara 2013.g., a sada je možete skinuti kod nas! Probajte Asphalt 8: Airborne danas!
Napomena: Download ove android igre je oko 25-50MB, ali nakon toga je neophodan download između 1,5 i 2GB podataka, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako skidate ovu igru. Također, mala napomena da je ovo zahtjevna android igra, te postoji mogućnos da neće funkcionisati na slabijim android uređajima.

Download: Preuzmite android igricu Asphalt 8: Airborne sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android igricu Asphalt 8: Airborne sa MojAndroid.ba.

Asphalt 8: Airborne: