Igrice: Probajte Ski Jump Giants 13 android igru i skačite sa Vašim virtuelnim skijama kao profi!


Ski Jump Giants 13

Ski Jump Giants 13

Dok traju snježni dani, možete u zimskim sportovima uživati u pravom životu. Međutim kada loše (ili toplo) vrijeme to ne dozvoljava, onda se obratite vašem android mobitelu ili tabletu i probajte Ski Jump Giants 13!

Ova popularna android igra je kreirana od istog developera kao i Ski Challenge 13, te pokazuje isti kvalitet i vrhunsko iskustvo! Okušajte se u 3D simulaciji skakanja, i zamislite kako se takmičite na olipijadi ‘84-te ili neke druge godine!

Sa šest realističnih lokacija (Oberstdorf, Garmisch-Patenkirchen, Innsbruck, Bischofshofen i Bad Mitterndorf), zapajujućim i detaljnim 3D grafikama, te offline i online modusima igre, Ski Jump Giants 13 će Vas zabavljati satima! Možete probati target jumping, gdje treba da skožite što bliže meti na tlu, ili kreirati spostvene turnire da igrate online sa prijateljima!

Ski Jump Giants 13

Ski Jump Giants 13

Download: Preuzmite android igricu Ski Jump Giants 13 sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Ski Jump Giants 13 sa MojAndroid.ba.

Napomena: Download ove android igre je više od 40 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

 

A ako Vam se dopada ova android igra , onda probajte i Ski Challenge 13 kao i Swisscom Ski Challenge 13! A ovdje možete naći mnoge druge sportske android igre!