Recenzija: HTC One (M8) – najbolji android mobitel 2014.g.?


HTC One (M8) android mobitel

HTC One (M8)

HTC je sa novim izdanjem svog vrhunskog androida HTC One je obradovao mnoge fanove androida i HTC-a, ali, da budemo iskreni, i razočarao neke. HTC One M8 (prošlogodišnje izdanje je bilo M7) je unaprijedio ovog lidera među HTC-ovim androidima u skoro svakom aspektu. Ali da li je to dovoljno da HTC One bude jedan od najboljih, pa možda i najbolji android mobitel 2014.g.? Pogledajmo HTC One malo bliže!

Pregled specifikacija

– 5,0 inčni displej – Full HD 1080p rezolucija sa 441 PPI
– 2,3 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 801 procesor
– 2GB RAM-a
– 16GB ili 32GB memorije; MicroSD do 128GB
– HTC UltraPixel kamera (4MP) sa dodatnom kamerom za fokus (Duo Camera);
– 5MP kamera naprijed
– 146.4 x 70.6 x 9.4 mm; 160g

Izgled i dizajn

Većina ljubitelja android mobitela, prvo pogleda specifikacije uređaja, prije nego što uopšte razmotri izgled i dizajn nekog androida. Ali tu, bar kada je u pitanju HTC One (M8), griješimo. HTC One (M8) je prvenstveno lijep i kvalitetno dizajniran android mobitel. Lijep i kvalitetno izrađen je na prvi, deseti i sto deseti pogled. Ako samo gledamo izgled i dizajn, onda je HTC One (M8) pobjednik što se tiče androide ove godine. Istina, Sony Xperia uređaji su neki od ljepših, ali ni jedan drugi android ne može doći do nivoa HTC One (M8) kada je u pitanju izgled i dizajn.

 —–

Ovdje možete nastaviti čitati detaljnu recenziju HTC One (M8) android mobitela, sa zvaničnom galerijom slika, našim fotografijama, te video recenzijom.