Aplikacije


Tražite najbolje, najpopularnije i najkorisnije aplikacije za android?  Došli ste na pravo mjesto! MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje android aplikacije za vaš mobitel ili tablet.  Počevši od Google serijala korisnih aplikacija, android aplikacija na našem jeziku, aplikacija za VOIP, audio i video pozive, aplikacija za čitanje eKnjiga i novina, Cloud Storage aplikacija, pa sve do nekih drugih zanimljivih i korisnih aplikacija, najpopularnije i najbolje aplikacije za android naći ćete na ovoj stranici!


Ove android aplikacije možete skinuti kod nas ili sa Google Play (Trg. Play). Ovdje imate upute kako instalirati android aplikacije sa MojAndroid.ba. A ako tražite određene aplikacije za android, kontaktirajte nas.

 


 

bh aplikacije

bh aplikacije

BH android aplikacije

Tražite domaće android aplikacije?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije “naše” aplikacije – selekciju bh aplikacija za vaš android telefon ili tablet. Fokus je na BiH android aplikacije, tj. android aplikacije iz Bosne i Hercegovine ili o Bosni i Hercegovini, ali pored bh android aplikacija, predstavljamo Vam i neke korisne aplikacije iz regiona – sve dok su na našem jeziku.


 

google aplikacije

google aplikacije

Google android aplikacije

Tražite android aplikacije iz Google serijala?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja osnovne Google android aplikacije. Google je jedan od najatraktivnijih developera na tržištu zbog jednostavne činjenice da, kao developer kompletnog android sistema, Google-ove aplikacije su najbolje integrisane u Android i predstavljaju neke od najkorisnijih koje možete naći na Google Play (Trg. Play).  Skinite ovdje  mnoge google android aplikacije kao što je Google Drive, Google Gesture Search, Google Reader, i dr.


 

aplikacije za audio i video pozive

aplikacije za audio i video pozive

Android aplikacije za VOIP, audio i video pozive

Tražite android aplikacije za VOIP, audio i video pozive?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android aplikacije za VOIP, audio i video pozive, kako bi u potpunosti iskoristili prednju kameru vašeg android mobitela ili tableta (ako je imate), kao i besplatno ili jeftino telefonirali sa prijateljima i porodicom širom svijeta, preko Wi-Fi ili mobilnog interneta.  Odaberite korisne android aplikacije kao što su Skype, Viber, WhatsApp, te mnoge druge!


 

Socijalne mreže

socijalne mreže aplikacije

Android aplikacije za socijalne mreže

Tražite android aplikacije za socijalne mreže?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android aplikacije za socijalne mreže, kao što su Facebook, Instagram, Google Plus ili Twitter!

Pristupite socijalnim mrežama bilo kada, bilo gdje – sa vašeg android mobitela ili tableta!

 


 

internet preglednici (chrome, firefox, opera i dr.)

internet preglednici

Android internet preglednik (browser) aplikacije

Tražite najbolje internet preglednike (browser) za android, kao što su Google Chrome, Firefox, Opera ili Dolphin?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android internet preglednike, sa kojima možete surfati web i zamijeniti vaš fabrički internet preglednik. Nudimo vam Google Chrome, Firefox, Opera, Opera Mini, Opera Max, Dolphin, te Dolphin Zero!

 


 

aplikacije za knjige, novine i e-novine

aplikacije za knjige, novine i e-novine

Aplikacije za knjige, novine i e-novine

Tražite android aplikacije za čitanje knjiga, novina, magazina i sl.? Zanimaju vas Klix, Avaz, Oslobođenje, ili Aldiko, Pocket i Pulse?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android aplikacije za kojima možete čitati domaće ili strane vijesti, novine, magazine, te neke od najboljih eBook reader aplikacija (aplikacije za čitanje elektronskih knjiga).

 


 

launcher aplikacije

launcher aplikacije

Android launcher aplikacije

Tražite zamjenske android launcher-e?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android Launcher-e – aplikacije koje zamjene fabrički Launcher android sistema. Launcher je osnovni dio vašeg android software-a koji vidite na vašem ekranu i sa kojeg pokrećete aplikacije. Drugi Launcher mijenja izgled vašeg androida, počevši od aplikacija na dnu ekrana, koje su inače fiksne, pa sve do načina sa kojim efektom se prebacuju ekrani na vašem androidu.

vaš android može odjednom da izgleda kao da imate Samsung TouchWiz, HTC Sense ili MotoBlur. Ako želite, možete dobiti i izgled Ice Cream Sandwich-a ili Jelly Bean-a, prije nego što Vam se ponudi update!  Probajte neke od najboljih android launcher-a danas!

 


 

cloud storage (online prostor) aplikacije

cloud storage (online prostor) aplikacije

Android cloud storage (online prostor) aplikacije

Tražite najbolje android aplikacije za cloud storage (online prostor)?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije “cloud storage” android aplikacije, tj. aplikacije koje Vam nude besplatan online prostor, za Vas i vaš android mobitel ili tablet.  Držite vašu muziku, filmove i ostale datoteke u oblacima – i pristupite im bilo gdje u svijetu i kada god Vam zatrebaju!  Ili iskoristite ove android aplikacije za backup podataka sa vašeg android tableta ili mobitela!  Probajte Dropbox, Box, Minus  i druge danas!

 


 

ostale aplikacije

ostale aplikacije

Ostale android aplikacije

Tražite najkorisnije android aplikacije za sve i svašta?

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje, najkorisnije i najpopularnije “ostale” android aplikacije – od lampi, do ES File Explorer-a, preko BitTorrent-a ili Swiftkey tastature – ovdje ćete naći mnoge korisne aplikacije za vaš android mobitel ili tablet.