BH aplikacije


Tražite domaće android aplikacije? Onda ste došli na pravo mjesto!

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije “naše” aplikacije – selekciju domaćih aplikacija za vaš android uređaj. Fokus je na aplikacije iz Bosne i Hercegovine ili o Bosni i Hercegovini, ali pored bh android aplikacija, predstavljamo Vam i neke korisne aplikacije iz regiona – sve dok su na našem jeziku.


Ove bh android aplikacije možete skinuti kod nas ili preuzeti sa Google Play (Trg Play). Ovdje imate upute kako instalirati android aplikacije sa MojAndroid.ba.

 


Im:enik

Im:enik

Im:enik

Im:enik će Vam pokazati ko Vas zove, čak i ako tu osobu nemate u vašem telefonskom imeniku. Fukncioniše sa svim provajderima u Bosni i Hercegovini i podatke povlači putem interneta (preko vaše Wi-Fi ili 3G mreže) od tih provajdera.

Potrošnja interneta je minimalna, ali u slučaju da ne želite da Vam ova aplikacija troši mobilni internet, možete u postavkama podesiti da samo koristi Wi-Fi ako je dostupan.

Download: Preuzmite aplikaciju Im:enik sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Im:enik sa MojAndroid.ba.

 


Ko Zove

Ko Zove

Ko Zove?

Zove Vas neki fiksni, a ne znate ko je? Onda je aplikacija “Ko zove?” za Vas! Ako se broj koji Vas zove ne nalazi u imeniku telefona, aplikacija uspostavlja konekciju sa imenikom odgovarajućeg telekom operatera i prikazuje ko je vlasnik dolaznog broja.

Aplikacija funkcioniše sa svim operaterima u regionu, a za rad aplikacije je potreban WiFi ili 3G/HDSPA internet. GPRS/EDGE nije prikladan, jer kod većine operatera u regionu dolazi do prekida internet veze pri dolaznom pozivu!

Download: Preuzmite aplikaciju Ko zove? sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju Ko zove? sa MojAndroid.ba.

 


Ketrem

Ketrem

Ketrem

Ketrem je jednostavna ali korisna aplikacija koja Vam nudi mape gradova u BiH!

Svi znamo da Google Maps i nije baš najkorisnija aplikacija kada je u pitanju Bosna i Hercegovina. Zato vam Ketrem aplikacija nudi detaljne mape mnogih gradova u BiH (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Zenica, Tuzla, Trebinje, i dr.). Čak možete uključiti i vaš GPS da vidite gdje se tačno nalazite!

Download: Preuzmite aplikaciju Ketrem sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Ketrem sa MojAndroid.ba.

 


Bosnia TV Android Aplikacija

Bosnia TV

Bosnia TV

Gledaju Vam se bh kanali, ali niste u BiH? Gleda Vam se TV, ali jedino što Vam je pri ruci je vaš android tablet ili mobitel, te internet konekcija? Onda je Bosnia TV idealna android aplikacija za Vas!

Bosnia TV je jednostavna aplikacija za vaš android mobitel ili tablet sa kojom imate pristup 10 kanal iz Bosne i Hercegovine. Istina, nije HD kablovska sa ponudom od sto kanala, ali je Bosnia TV ipak jedna skromna android aplikacija sa kojom možete gledati naše kanale.

Par napomena: Za rad ove aplikacije je potreban Flash, pa obezbjedite da ga imate na vašem android uređaju. Također, ova aplikacija koristi neki externi player, pa preporučujemo da skinete MX Player. I, na kraju, budite sigurni da ste konektovani na Wi-Fi, jer stream TV kanala troši puno interneta. Osim ako imate neograničen mobilni internet!

Download: Preuzmite android aplikaciju Bosnia TV sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android aplikaciju Bosnia TV sa MojAndroid.ba.

 


Moj TV

Moj TV

Moj TV

Ova aplikacija Vam nudi kompletan TV program (raspored) za Bosnu i Hercegovinu, kao i za cijeli region!

Prikaz tv rasporeda imate po kategorijama, kao i prikaz do 7 dana unaprijed za pojedinačni kanal. Možete također pretražiti tv program, bazu filmova i serija, kao i izlistati filmove omiljenog režisera/glumca/glumice.

Download: Preuzmite aplikaciju Moj TV sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Moj TV sa MojAndroid.ba.

 


ExYuDroid Internet Radio

ExYuDroid Internet Radio

ExYuDroid Internet Radio

Uz pomoć ExYuDroid Internet Radio aplikacije, možete slušati veliki broj radio stanica iz cijelog regiona, gdje god se u svijetu nalazili – putem interneta.
ExYuDroid Internet Radio trenutno podržava 180 radio stranica.

Download: Preuzmite aplikaciju ExYuDroid Internet Radio sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju ExYuDroid Internet Radio sa MojAndroid.ba.

 


Balkan Novosti

Balkan Novosti

Balkan Novosti

Ova aplikacija Vam nudi sve novosti na jednoj aplikaciji. Takođe dobijete widget i offline čitanje, a vijesti dobijete sa više od 300 izvora, sa najpopularnijih web stranica iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Svi izvori su kategorisani, te je moguće pregledati novosti po stranicama ili kategorijama, a kategorije su: Naslovnice, Vijesti, Sport, Biznis, Showbiz, Tehnologija, Auto, Lifestyle, Fun, Kultura i Forumi.

Download: Preuzmite aplikaciju Balkan Novosti sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju Balkan Novosti sa MojAndroid.ba.

 


Tanjir.ba

Tanjir.ba

Tanjir.ba

Ova android aplikacija sajta tanjir.ba Vam nudi jednostavan ali genijalan koncept! Dostavu hrane u vašem gradu putem vašeg androida!

Otvorite aplikaciju, izaberite vaš grad (za sada su to Sarajevo, Banja Luka i Tula), i Tanjir.ba aplikacija će Vam ponuditi izbor hrane u vašem gradu! Možete birati po onom što Vam se jede, po dijelu grada u kom živite, ili po restoranima koji učestvuju.

Download: Preuzmite aplikaciju Tanjir.basa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Tanjir.ba sa MojAndroid.ba.

 


Pik

Pik

OLX.ba (pik.ba)

Oficijelna android aplikacija za OLX.ba (pik.ba), centralno kupoprodajno mjesto u BiH. Aplikacija Vam omogućava jednostavno objavljivanje artikala na prodaju, fotografisanje ili pridruživanje postojećih slika s vašeg telefona, editovanje i brisanje postojećih oglasa, odgovaranje na javna i privatna pitanja, dodavanje omiljenih artikala u favorite, te olakšano pretraživanje i kupovina na Piku sa vašeg androida!

Download: Preuzmite aplikaciju OLX.ba (pik.ba) sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju OLX.ba (pik.ba) sa MojAndroid.ba.


 


Dnevni Horoskop

Dnevni Horoskop

Dnevni Horoskop

Želite vaš dnevni horoskop na dlanu ruke, svaki dan? Probajte Dnevni Horoskop android aplikaciju!

Uvijek dostupan, uvijek spreman – Dnevni Horoskop Vam nudi astrologiju na vašem dlanu. Uz pomoć sajta astro.com.ba, Dnevni Horoskop android aplikacija je brza i jednostavna za korištenje.

Download: Preuzmite aplikaciju Dnevni Horoskop sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Dnevni Horoskop sa MojAndroid.ba.

 


Klix.ba

Klix.ba

Klix.ba

Kako i samo ime govori, radi se o android aplikaciji jednog od najvećih portala u BiH – Klix.ba.

Ranije poznat kao Sarajevo-x.com, Klix.ba Vam nudi najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta. A uz pomoć ove praktične android aplikacije, te vijesti sada možete čitati na vašem androidu. Pogledajte šta je popularno, šta je najčitanije, a onda možda i spasite neku vijest u “moje vijesti” sekciju aplikacije.

Download: Preuzmite aplikaciju Klix.ba sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Klix.ba sa MojAndroid.ba.

 


Cafe.ba

Cafe.ba

Cafe.ba

Ovo je android aplikacija popularnog bh portala – Cafe.ba.

Sa nekoliko raznih sekcija – Vijesti, Magazin, Sport, Zabava, Fotografije, Vremenska prognoza, Video – uvijek možete naći nešto zanimljivo!

Download: Preuzmite aplikaciju Cafe.ba sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Cafe.ba sa MojAndroid.ba.

 


Dnevni Avaz Android Aplikacija

Dnevni Avaz

Dnevni Avaz

Dnevni Avaz je najčitanija dnevna novina u Bosni i Hercegovini. A android aplikacija Dnevni Avaz je upravo to – android aplikacija sa kojom možete čitati Dnevni Avaz na vašem android mobitelu ili tabletu!

Pratite najnovija dešavanja i vijesti! Komentirajte članke putem vašeg Facebook logina! A možete također i slati vijesti Dnevnom Avazu putem ove android aplikacije!

Download: Preuzmite android aplikaciju Dnevni Avaz sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android aplikaciju Dnevni Avaz sa MojAndroid.ba.

 


Tip.ba

Tip.ba

Tip.ba – Tuzlanski Informativni Portal

Tuzlanski informativni portal (TIP) je jedan od najčitanijih portala u u Tuzlanskom kantonu. Fokusira se, prije svega, na događaje s područja općine Tuzla, Tuzlanskog kantona i BiH, ali prati i sva aktuelna dešavanja iz regiona i svijeta.

Download: Preuzmite aplikaciju Tip.ba sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Tip.ba sa MojAndroid.ba.

 


Bijeljina Danas

Bijeljina Danas

Bijeljina Danas

Ova aplikacija Vam donosi katalog svih važnijih lokacija i firmi u Bijeljini – sa pozicijom na mapi i mogućnošću direktnog poziva. Pored toga, možete pratiti sve novosti iz Bijeljine, servisne informacije iz elektrodistribucije i vodovoda, kao najave svih dešavanja kao što su klubovi, manifestacije, koncerti, i sl., a imate u uvijek aktuelni BD magazin

Download: Preuzmite aplikaciju Bijeljina Danas sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Bijeljina Danas sa MojAndroid.ba.