Ostale android aplikacije (Lampa, Swiftkey, BitTorrent i dr.)


Tražite ostale android aplikacije za sve i svašta? Onda ste došli na pravo mjesto!

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android aplikacije koje se ne nalaze u drugim kategorijama, a to su, npr., Lampa (flashlight), Swiftkey tastatura, BitTorrent za android, MX Player i druge!


Ove android aplikacije za sve i svašta možete skinuti kod nas ili preuzeti sa Google Play (Trg Play). Ovdje imate upute kako instalirati android aplikacije sa MojAndroid.ba.

 


baterijska lampa

baterijska lampa

Baterijska Lampa

Jasno i jednostavno – baterijska lampa! Koristite svoj android mobitel ili tablet kao lampu (bateriju), kad god vam zatreba svjetlost ili dodatno ossvjetljenje. Na Google Play (Trg Play) ima mnogig flaslight (lampa) aplikacija, ali ova je od domaćeg developera, i “vaga” samo 300 kB, tako da vam neće zauzimati neki prostor.

Download: Preuzmite aplikaciju Baterijska Lampa sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju Baterijska Lampa sa MojAndroid.ba.es file explorer file manager

es file explorer file manager

ES File Explorer File Manager

ES File Explorer File Manager je jedna od najpopularnijih aplikacija za pretraživanje i upravljanje datotekama na vašem android mobitelu ili tabletu.

Ako želite pronaći neku datoteku koju ste skinuli, ili premjestiti muziku ili film iz jedne mape (folder) u drugu, onda vam definitivno treba aplikacija kao što je ES File Explorer File Manager.

Mnogi android mobiteli imaju fabrički instalirane aplikacije koji služe kao File Explorer ili File Manager. Međutim ako vam se fabrička varijanta ne dopada, ili je niste ni dobili (Nexus uređaji, na primjer), onda probajte ES File Explorer File Manager danas!

Download: Preuzmite aplikaciju ES File Explorer File Manager sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju ES File Explorer File Manager sa MojAndroid.ba.


swiftkey

swiftkey

Swiftkey

Swiftkey je jedna od najpopularnijih tastatura u android svemiru. Svai proizvođač android mobitela ima neku svoju tastaturu – neke su kvalitetnije od drugih. Međutim, najpopularnija i najbolja android tastatura je upravo Swiftkey.

Prije izvjesnog vremena, Sfitkey tastatura se poprilično skuplo plaćala, međutim sada je besplatno možete instalirati na svoj android uređaj! Ako vam se fabrički instalirana tastatura na vašem uređaju ne sviđa, ili ako jednostavno želite da je promijenite, onda probajte Swiftkey danas!

Download: Preuzmite aplikaciju Swiftkey sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Swiftkey sa MojAndroid.ba.


bittorrent

bittorrent

BitTorrent

BitTorrent ne zahtjeva mnogo objašnjenja za bilo koga ko je ikada skinuo film ili pjesmu putem torrenta. Sada napokon možete koristiti BitTorrent i na vašem android uređaju!

Svejedno koji sajt koristite za skidanje torrent fajlova, oni će se automatski otvoriti u BitTorrent aplikaciji. Iako postoje i druge android aplikacije sa kojima možete skidati torrent fajlove, BitTorrent je ipak tvrtka koja je izumila BitTorrent protokol, tako da preporučujemo njihovu applikaciju.

Probajte BitTorrent android applikaciju na svom mobitelu ili tabletu danas.

Download: Preuzmite aplikaciju BitTorrent sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju BitTorrent sa MojAndroid.ba.


mx player

mx player

MX Player

MX Player je jedan od najkvalitetnijih plejera u android sistemu. Bez obzira na to o kakvom se video fajlu radi – da li ste ga vi snimili sa kamerom, ili ste ga skinuli sa neta, MX Player vas neće razočarati.

Sa najvećim brojem podržanih protokola i vrsta video datoteka, MX Player pušta skoro pa sve, i to bez velikih problema i poteškoća. Za malo sofisticiranije i naprednije uređaje, nudi opciju da video dekodira softwerski i hardverski, ukoliko to vaš uređaj podržava. A također savršeno pušta i titlove (podnapise).

Probajte MX Player android applikaciju na svom mobitelu ili tabletu danas.

Download: Preuzmite aplikaciju MX Player sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju MX Player sa MojAndroid.ba.