Socijalne mreže aplikacije


Tražite najkorisnije android aplikacije za socijalne mreže, kao što su Facebook, Instagram, Google Plus ili Twitter? Onda ste došli na pravo mjesto!

MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja najbolje i najpopularnije android aplikacije za socijalne mreže! Ove android aplikacije za socijalne mreže možete skinuti kod nas ili preuzeti sa Google Play (Trg Play).  Ovdje imate upute kako instalirati android aplikacije sa MojAndroid.ba.

 


facebook android aplikacija

facebook

Facebook

Ova aplikacija ne treba veliki uvod, jer svi mi znamo šta je Fejsbuk. Facebook android aplikacija Vam omogućava pristup najpopularnijoj socijalnoj mreži u svijetu putem vašeg android mobitela ili tableta

Sada možete i putem tableta ili telefona postaviti status, upload-ovat sliku ili komentarisati neka nova dešavanja na fejsu! Probajte Facebook android aplikaciju danas i nosite fejs sa sobom u džepu, a ako želite, pratite MojAndroid.ba na Facebook-u!

Download:
– Ovdje skinite Facebook android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)
– Ovdje skinite Facebook android aplikaciju sa MojAndroid.ba


 

facebook lite android aplikacija

facebook lite

Facebook Lite

Ukoliko nemate najnoviji i najjači android mobitel, to ne znači da morate ostati bez fejsbuk aplikacije. Facebook je, za vlasnike androida sa malo slabijim performansama, izbacio Facebook Lite aplikaciju. Ova aplikacija nudi skoro sve iste funcionalnosti kao i obična Facebook android aplikacija, ali je veoma mala i ne zahtjeva previše od vašeg android uređaja. Probajte je danas!

Download:
– Ovdje skinite Facebook Lite android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)
– Ovdje skinite Facebook Lite android aplikaciju sa MojAndroid.ba

 

facebook messenger android aplikacija

facebook messenger

Facebook Messenger

A ako želite, pored Facebook android aplikacije, od Facebook-ovih programera sada možete skinuti i i probati još jednu Facebook aplikaciju: Facebook Messenger!

Sa Facebook Messenger-om, ne morate biti logovani sa vašom facebook android aplikacijom, već na ovaj jednostavni način komunicirati sa svim svojim Facebook prijateljima.

Probajte i Facebook Messenger danas!

Download:
– Ovdje skinite Facebook Messenger android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)
– Ovdje skinite Facebook Messenger android aplikaciju sa MojAndroid.ba


Google Plus

Google Plus

Google +

Google + je, mada to neki ne žele priznati, Google-ov odgovor fejsbuku. Na Google + možete dodati prijatelje, ažurirati svoje profile, podijeliti vijesti i slike sa drugima, a vaše poznanike, prijatelje, i kolege, razdvajate u “krugove”, da bi lakše odvojili šta želite sa kime podijeliti.

Google + android aplikacija je mobilna verzija tog sistema, i izvrsno je integrisana o vaš android. Podijelite slike ili neke novosti, i to samo sa onima sa kojima to želite podijeliti. Provjerite šta vaši prijatelji rade u tom trenu, upload-ujte slike bez poteškoće, ili pokrenite Mobile Hangout, i otvorite video chat sa do 9 vaših prijatelja – a sve to na vašem android mobitelu ili tabletu!

Probajte Google + android aplikaciju danas, a ako želite, pratite MojAndroid.ba na Google Plus-u!

Download: Preuzmite aplikaciju Google + sa Google Play (Trg Play), ili skinite aplikaciju Google + sa MojAndroid.ba.

 


Instagram

Instagram

Instagram

Instagram je izvrsna aplikacija koja Vam omogućava da slikate nešto, upotrijebite jedan od filtera da uljepšate fotografiju, i onda je podijelite sa prijateljima i porodicom – i sve to vrlo elegantno i, što je najvažnije, besplatno!

Samo ime Vam objašnjava o čemu se radi, a to je instant i telegram, mogućnost da istog trenutka bilo kome pošaljete jednu vrstu telegrama, u ovom slučaju sa slikom.  A od te ideje je nastala ogromna zajednica ljubitelja koje dijele svoje slike sa prijateljima, porodicom i svijetom – direktno ili putem Facebook-a, Twitter-a, Tumblr-a, itd!  Možete i “pratiti” određene korisnike, kao na Twitter-u, a isto tako, oni mogu “pratiti” Vas!

Ako volite da slikate sa vašim androidom, da se hvalite vašim slikama ili sposobnostima vrhunskog fotografa, ili jednostavno želite da podijelite slike sa vašom porodicom ili prijateljima, probajte Instagram danas!

Download: Preuzmite aplikaciju Instagram sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Instagram sa MojAndroid.ba.


 


Twitter Android Aplikacij

Twitter

Twitter

Twitter je platforma gdje možete da sa vašim prijateljima ili “pratiteljima” da podijelite kratke novosti, izreke ili bilo šta drugo što Vam padne napamet do 140 prostora. S druge strane, sa Twitter-om možete Vi da pratite mnoge poznate ličnosti, brendove i da primate kratke poruke od njih.

Sa Twitter android aplikacijom to sve imate u vašoj ruci! Šaljite Twitter poruke, tzv. tweets, direktno sa vašeg android mobitela ili tableta. A sada, osim tweet-ova, možete slati i slike putem Twitter-a!

Probajte Twitter android aplikaciju danas, a možete i da pratite MojAndroid.ba putem Twitter-a!

 

Download: Preuzmite aplikaciju Twitter sa Google Play (Trg Play); ili skinite aplikaciju Twitter sa MojAndroid.ba.