Igrice


Tražite najbolje besplatne igrice za android? MojAndroid.ba Vam predstavlja najbolje i najpopularnije besplatne igre za android, koje možete preuzeti kod nas ili ih skinuti sa Google Play (Trg Play).
Većina android igrica koje skidate su teške 10MB i više (nekad nekoliko stotina MB), tako da preporučujemo da android igre uvijek skidate putem Wi-Fi konekcije.

Ukoliko su vam neophodne, ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru, kontaktirajte nas.

 


Igrice za tablet – najbolje HD android igre za tablet

Ovdje možete naći najbolje i najpopularnije igrice za tablet. Većina je optimizirana za HD ekrane i ove igre za tablet će izvrsno izgledati na displeju vašeg android tableta.

Za ljubitelje arkade i zabave, tu su naravno favoriti među tablet igricama kao što su Tetris, Angry Birds, Subway Surfers i Candy Crush.  A ako volite auta i trkačke igre, imamo Fast and Furious 6, Real Racing 3 ili Asphalt 8 – Airborne.
Android igre: Arkada i zabava

Ovdje su najbolje besplatne igrice za vaš android iz domena arkadnih i zabavnih igrica za android. Tu su Angry Birds, Cut the Rope, Candy Crush, Where's my water?, Subway Surfers, Plants vs. Zombies, Sonic, Temple Run, Fruit Ninja i mnoge druge!
Android igrice: Trke (Racing) – Auta, motori, avioni i dr.

Za sve ljubitelje trkačkih android igrica, auta, motora, aviona i sl., ovdje možete skinuti hitove kao što su Fast and Furious 6, Real Racing 3, Asphalt 8 – Airborne, Drag Racing i mnoge druge!

 

Android igre: Sport – Fudbal, košarka, bilijar, i dr.

Volite fudbal, košarku ili bilijar? Ovdje skinite besplatne igre sporta za vaš android!