Android igre – Arkada i zabava


Tražite akcione, arkadne i druge zabavne igrice za android?  MojAndroid.ba Vam predstavlja najbolje akcione i arkadne igre za android mobitel ili tablet!  Odaberite neke od najboljih i najpopularnijih android igrica, te ih preuzmite kod nas ili skinite sa Google Play (Trg. Play)!

Ovdje možete naći Pokemon GO, Subway Surfers, Plants vs Zombies, Fruit Ninja, Temple Run, i mnoge druge vrhunske android igre za cijelodnevnu zabavu!

Ako ove android igre skidate direktno na vaš android uređaj, preporučujemo obavezno Wi-Fi konekciju, jer neke od igara imaju čak i nekoliko 100 MB.  Ukoliko su vam potrebne, ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru, kontaktirajte nas.

Pokemon GO android igrica

Pokemon GO

Pokemon GO

Niko od nas ne treba neke velike uvode o tome šta su i ko su Pokemoni. Iz istog razloga vam ne treba neko ogromno objašnjenje šta je Pokemon GO, zašto je u rekordnom roku postala hit, sa milionima i milionima aktivnih korisnika.

Tražite i uhvatite Venusaur-a, Charizard-a, Blastoise-a, Pikachu-a i mnoge druge Pokemone koji se nalaze svuda oko vas! Napunite bateriju, obucite patike, i na vrata – jer se Pokemoni zaista nalaze svuda! Kada se Pokemon nalazi u vašoj blizini, vaš mobitel će vibrirati. Dobro ciljajte i gađajte Poke loptom! Što više Pokemona uhvatite, bićete moćniji, da uhvatite i snažnije Pokemone i dodate ih u svoj Pokedex!

Otvorite oči i u napad! Probajte Pokemon GO danas!

Download:
– Ovdje skinite Pokemon GO android igricu sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Pokemon GO android igricu sa Google Play (Trg. Play)

 

Plants vs. Zombies 2 Android Igra

Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies 2

Jedna od najpopularnijih android igrica, Plants vs. Zombies (“biljke protiv zombija) je napokon dobilja nasljednika, i to besplatnu verziju! Dok ste originalnu Plants vs. Zombies android igru morali platiti, Plants vs. Zombies 2 je besplatna. A sada je možete i eksluzivno skinuti u BiH – na MojAndroid.ba!

Plants vs. Zombies 2 je igra po principu drugih “tower defense” igrica – tj. strateški postavljate vaše oružje da bi sprječili napredak neprijatelja ka određenom cilju. Samo što su ovdje biljke, cvjeće i povrće naoružanje, a razno-razni zombiji neprijatelj!

Ovo novo izdanje Plants vs. Zombies je posebno optimizirano za HD ekrane i android tablete, tako da ćete se satima moži zabavljati na svim android uređajima! Skupljajte hranu za biljke i izborite se sa “nemrtvim” bićima iz svih stoljeća i era!

Probajte ovu popularnu android igru danas!

Napomena: Ova android igra zahtjeva Android 2.3 i više, te 1GB RAM-a. Također, download dodatnih podataka ove igre je preko 150MB, tako da obavezno predlažemo skidanje preko Wi-Fi.

Download: Preuzmite android igricu Plants vs. Zombies 2 sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android igricu Plants vs. Zombies 2 sa MojAndroid.ba.


 


Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers

U savršenoj kombinaciji arkade i sporta, Subway Surfers će Vam ponuditi sate i sate zabave! Okušajte se kao surfer, međutim ne na prelijepim destinacijama mora i okeana, već u podzemnoj željeznici!

Jurite što brže možete, izbjegavajte vozove, bježite od groznog revizora i njegovog psa – i pri svemu tome, družite se sa prejakom ekipom! Sa HD optimiziranom grafikom, Subway Surfers Vas definitivno neće razočarati! Probajte ovu igru na vašem android tabletu ili mobitelu danas!

Download: Preuzmite android igricu Subway Surfers sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Subway Surfers sa MojAndroid.ba.
 


 

Temple Run

Temple Run

Temple Run i Temple Run 2

Ukrali ste ikonu ili dragulj, i sada bježite iz starog hrama, dok Vas ganjaju zlikovci! Zvuči poznato? Ako ste ikada pogledali bar jedan Indiana Jones film, onda definitvno znate o čemu se radi u ovoj igrici.

Prstom konrolišete vašeg Indiana Jones-a, da ide lijevo, desno, skače, skuplja poene (zlatne novčiće)! Ovu igru koju već igraju milijoni igrača zaista vrijedi probati!

Napomena: Download ove android igre je više od 40 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download:

 


 

Fruit Ninja

Fruit Ninja

Fruit Ninja

Za sve nas koji smo imali potajnu želju da budemo nindže kada odrastemo, android igrica Fruit Ninja je hit! Istina, nije baš cool kao da ste pravi nindža, ali u ovoj igrici imate priliku da kasapite voće (prstom, umjesto sabljom;  i na vašem ekranu, a ne u pravom životu) cijeli dan!

Fruit Ninja Vam nudi nekoliko opcija igre, na bodove ili na vrijeme, bonus runde, i mnogo više! Ali osnovni cilj je uvijek isti: ne dajte tom voću da preživi!

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite igricu Fruit Ninja sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu Fruit Ninja sa MojAndroid.ba.

 

Sonic CD Lite

Sonic CD Lite


Sonic CD

Android fanovi rođeni 70ih i 80ih godina sigurno se sjećaju Sega Gaming sistema. A ako se sjećate Sega-e, onda se sjećate i Sega Mega Drive-a, te posebno Sega-ine maskote – Sonic-a, malog plavog ježa u vječitoj borbi protiv Dr. Eggman-a!

Sada možete isprobati Sonic-a na androidu sa “lite” verzijom ove izvrsne igrice: Sonic CD Lite! Ako ste nostalgični, definitivno preporučujemo da se ponovo poigrate sa Sonic-om, a i ako niste, Sonic predstavlja izvrsnu igricu koju definitivno treba probati!

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite android igricu Sonic CD Lite sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Sonic CD Lite sa MojAndroid.ba.

 


Vector android igrica

Vector

Vector

U Vectoru ste energični trkač koji se bori protiv “sistema”! Bježite od policijskih agenata, a pri tome skačete kližete, pravite salto naprijed, nazad, i izvodite mnoge neke druge trikove koje podsjećaju na Parkour!

Međutim da bi izveli određeni trik na jednom od nivoa, morate ga “zaraditi”, tj. trčati što kvalitetnije na nižim nivoima, što čini ovu igru ne samo interesantnom, već zabavom koja će Vas animirati satima!

Sa dobrom grafikom, kvalitetnom muzikom, ova jednostavna, ali zarazna igra vrijedi vaše pažnje! Probajte Vector danas na vašem android mobitelu ili tabletu!

Napomena: Download ove android igre je više od 50 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite android igricu Vector sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Vector sa MojAndroid.ba.

 


 

NinJump

NinJump

NinJump

vaš cilj je da se popnete što više možete, izbjegavajući smrtonosne vjeverice, ptice, nindža neprijatelje i eksplodirajući bombe.  Dodirom ekrana skažete sa jedne na drugu stranu kako bi izbjegle napade opasne po vašem životu!  Uništavanjem 3 ista neprijatelja uzastopno, dobijate bonus let, a zarađeni štit će Vas zaštiti od jednog napada!

Download: Preuzmite igricu NinJump sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu NinJump sa MojAndroid.ba.

 


Dreamfish

Dreamfish

Dreamfish

Dreamfish je jednostavna igrica, sa prelijepom grafikom, u kojoj imate svoj akvarij i svoje ribice. Gajite vaše ribice, hranite ih, čistite im akvarij!

A ako ste neka vrsta ribara ili virtualnog biznismena, ribice možete i prodavati, kupovati nove, egzotične verzije, a možete imati i nekoliko različitih akvarija koje možete na razne načine ukrasiti!

 

Download: Preuzmite igricu Dreamfish sa Google Play (Trg Play), ili skinite igricu Dreamfish sa MojAndroid.ba.

 


 

Draw Something

Draw Something

Draw Something

Draw Something je zaista zarazna igrica sa jednostavnim konceptom. Vi nešto nacrtate, a vaš partner treba da pogodi o čemu se radi. A onda vaš partner crta, a Vi pogađate.

Ova igrica već ima milione korisnika, a partnera za igru možete dobiti automatski, slučajnim odabirom, ili nađete jednog od vaših prijatelja, po imenu ili username-u.

 

Download: Preuzmite android igricu Draw Something sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Draw Something sa MojAndroid.ba.

 


 

Fragger

Fragger

Fragger

Ovaj mali bombaš ima zaista jednostavan ali zahtjevan zadatak – da granatira sve svoje protivnike!

Okušajte vaše vještine, matematičke kalkulacije da bi mu pomogli!

 

 

 

Download: Preuzmite igricu Fragger sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu Fragger sa MojAndroid.ba.

 


 

Riječalica

Riječalica

Riječalica

Sklapajte i pronalazite riječi kako umijete i znate! Možete se takmičiti sa hiljadama onlajn igrača u bilo koje doba dana! Sa preko milion registrovanih korisnika, uvijek možete naći online suigrače!

Probajte Riječalicu danas!

 

Download: Preuzmite android igricu Riječalica sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Riječalica sa MojAndroid.ba.