Android Igre – Igrice za tablet 2


igre za tablet

Ovdje vam predstavljamo mnoge popularne android igrice za tablet! Ove igre za tablet su posebno podešene da izgledaju bolje na velikim ekranima i ekranima sa HD rezolucijom. Iako većinu android igrica možete igrati na mobitelima i tabletima, ipak su igrice za tablet koje ovdje postavljamo posebno optimizirane za vaš android tablet.

Ovom prilikom vam skrećemo pažnju da su ove igrice većinom HD android igre, te da bi skinuli ove igre za tablet, obavezno uključite Wi-Fi konekciju, jer se sa ovim HD android igrama za tablet radi o downloadima od nekoliko desetina pa i stotina MB.

Ukoliko vam trebaju, ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru, kontaktirajte nas.

fruit ninja android igra za tablet

fruit ninja

Fruit Ninja

Želite da se napokon osvetite jabukama, kruškama i lubenicama za sve ove godine bombarodavnja vitaminima? Onda je Fruit Ninja igra za vas! Iskasapite sve ovo silno voće sa ultra oštrom sabljom i priredite voćnu salatu kao nikad do sada!

A u HD izdanju, na vašem tabletu, baš ćete uživati da prerežete svaku voćku na vašem ekranu, bez da dotaknete opasne bombe!

Tu je naravno nekoliko opcija igre, na bodove ili na vrijeme, bonus runde, i mnogo više! Ali osnovni cilj je uvijek isti: ne dajte tom voću da preživi! Probajte Fruit Ninja na vašem android tabletu danas!

Download:
– Ovdje skinite Fruit Ninja android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Fruit Ninja android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)

 


Candy Crush Soda Saga android igra za tablet

candy crush soda saga

Candy Crush Soda Saga

Ovo je drugi dio jedne od najpopularnijih igrica na svijetu – Candy Crush Saga. Kao i prethodna igra, Candy Crush Soda Saga je puzzle igrica gdje sltakiše, a u ovom slučaju “soda”, tj gazirana pića, slažete na određen način da počistite ekran.

Sa novim slatkišima, izazovnim kombinacijama, 140 nivoa, te novim načinima igre kao što su Soda, Frosting i Honey – Candy Crush Soda Saga je novi android slatkiš koji trebate odmah pokušati na vašem android tabletu!

Download:
– Ovdje skinite Candy Crush Soda Saga android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Candy Crush Soda Saga android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)

tetris android igra za tablet

tetris

Tetris

Tetris vjerovatno ne treba previše uvoda jer se većina nas, kad tad, susrela sa ovom zaraznom igricom. Blokovi ranzih vrsta i oblika padaju s neba, vi ih okrećete i slažete. Čim popunite red, taj red nestaje, a vi zarađujete bodove.

Tetris je veliki brat, a možemo reći i tata, skoro svim puzzle igricama koje imamo danas. A sada napokon Tetris možete i da igrate na vašem android tabletu!

Probajte jednu turu Tetrisa odmah – bilo to iz nostalgije, ili radoznalosti ako niste nikad probali ovu genijalnu igricu!

Download:
– Ovdje skinite Tetris android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Tetris android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)

 


Fast and Furious 6 android igra za tablet

fast and furious 6

Fast and Furious 6

Šesti dio dugogodišnje franšize “Brzih i Žestokih” je nedavno došao na velike ekrane sa posledjnim izdanjem: Fast and Furious 6. Međutim, ovaj put Universal Studios nas je počastio ne samo sa novim Fast and Furious filmom, već i sa genijalnom android igrom za mobitele i tablete: Fast & Furious 6 – The Game!

Postanite vrhunski street racer sa ovom zaista impresivnom android igricom! Počnite sa osnovnim vozilima i pobjedama zaradite nova auta, modifikacije i sve ostalo, kako bi postali dio prestižnog Fast and Furious Tima!

Sa vrhunskom grafikom, ludim autima, takmičenjima (frtalj milje, drift, itd.), Fast & Furious 6 – The Game zaista vrijedi da je probate!

Download:
– Ovdje skinite Fast and Furious 6 android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Fast and Furious 6 android igricu sa Google Play (Trg. Play)

 


air patriots android igra za tablet

air patriots

Air Patriots

Android je poznat za tzv. tower defense games, gdje postavljate naoružane tornjeve na strateške pozicije kako bi zaustavili neprijatelje da prođu kroz cilj.  Međutim, Air Patriots Vam donosi novu dimenziju kada su u pitanju tower defense games: Sada se vaši “tornjevi” pomjeraju, tj., tačnije, lete!

Sa Air Patriots trebate spriječiti prolazak tenkova i vojnih vozila ka cilju, ali umjesto da postavite oružje na fiksna mjesta, imate avione sa kojima uništavate neprijatelja.  A što ste uspješniji, što bolje avione možete nabaviti, kako bi preživili novi talas napada!

Sa vrhunskim grafikama koje zaista dolaze do izražaja na tabletu, Air Patriots je prava zabava za fanove tower defense igrica!

Download:
– Ovdje skinite Air Patriots android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Air Patriots android igricu sa Google Play (Trg. Play)

 


real racing 3 android igra za tablet

real racing 3

Real Racing 3

Real Racing 3 predstavlja novi standard za trkačke igre na android tabletima i mobitelima! Sa pravim vozilima, pravim stazama, i trkanjem sa pravim ljudima, ova vrhunska igrica od EA Games je zaista zapanjujuća!

Da bi igrali ovu android igru, potrebno Vam je najmanje 1,8GB slobodnog prostora na vašem android tabletu ili mobitelu. Sama ta čijenica Vam pokazuje koliko su detaljne grafike ove android igre!

Trkate se u pravim vozilima kao što su Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti i Audi. Trkate se i na pravim stazama širom svijeta, kao što su Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, kao i mnoge druge! A, vjerovali ili ne, trkate se i sa pravim protivnicima, bili oni online ili offline! Sa Time Shifted Multiplayer tehnologijom, Real Racing 3 Vam budi trke sa drugim igračima uživo ili sa njihovim snimljenim trkama od ranije. Na taj način su vaši protivnici uvijek drugi igrači!

Probajte ovu vrhunsku android igru za tablet ili vaš mobitel danas!

Download:
– Ovdje skinite Real Racing 3 android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Real Racing 3 android igricu sa Google Play (Trg. Play)

temple run 2 android igra za tablet

temple run 2

Temple Run 2

Drugi dio famozne Temple Run igre, Temple Run 2 vam donosi još više zabave i zadovoljstva! Postanite ponovo Indidana Jones u ovom novom HD izdanju Temple Run serije! Sa novim čudovištima, novim stazama, i novim iznenađenjima – probajte koliko daleko vi možete pobjeći!

Prstom konrolišete vašeg Indiana Jones-a (ili po vašoj želji, sada i Bruce Lee-a) da bježi lijevo, desno, skače, skuplja poene (zlatne novčiće)! Ovu igru koju već igraju milijoni igrača zaista vrijedi probati u novom ruhu!

Probajte Temple Run 2 android igricu na vašem tabletu danas!

Download:
– Ovdje skinite Temple Run 2 android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Temple Run 2 android igricu sa Google Play (Trg. Play)

 


game of war - fire age android igra za tablet

game of war – fire age

Game of War – Fire Age

Da li ste spremni da napravite kraljevstvo koje će preživiti ne samo godine, nego decenije i stoljeća/vijekove? Game of War ili Igra rata je android igrica puna akcije, gdje se udružite sa milionima drugih online igrača, da bi postali pravi vladar u Igri Rata!

Game of War je klasična RPG strategija, gdje uživo igrate sa drugim igračima širom svijeta. Trenirajte svoju armiju, napadajte rivale, diplomatskim naporima kreirajte saveznike – a sve da vaš domen bude što jači i veći!

Game of War – Fire Age je strateška igra koja će vas zabavljati danima i danima! Probajte je danas na vašem android tabletu!

Download:
– Ovdje skinite Game of War – Fire Age android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Game of War – Fire Age android igricu sa Google Play (Trg. Play)

 


plants vs. zombies android igra za tablet

plants vs. zombies

Plants vs. Zombies

Da li vas zaista biljke mogu spasiti od zombija? Okušajte se u android igrici Plants vs Zombies (Biljke protiv Zombija), pa ćete vidjeti ko je jači!

Plants vs. Zombies je klasična “tower defense” android igra – tj. strateški postavljate vaše oružje da bi sprječili napredak neprijatelja ka određenom cilju. Samo što umjesto naoružanih tornjeva, ovdje strateški postavljate razne biljke, cvijeće i povrće!

Plants vs. Zombies je posebno optimizirano za HD ekrane i android tablete, tako da ćete se satima moži zabavljati sa ovom android igrom za tablet. Probajte Plants vs. Zombies na android tabletu danas i borite se sa “nemrtvim” bićima do smrti!

Download:
– Ovdje skinite Plants vs. Zombies android igrusa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Plants vs. Zombies android igricu sa Google Play (Trg. Play)