Android Igre – Igrice za tablet 3


najbolje igre za tablet

Tražite besplatne igrice za tablet?  Na pravom ste mjestu!  MojAndroid.ba Vam ovdje predstavlja još veću selekciju najboljih besplatnih igrica za tablet! Ove HD android igrice za tablet su posebno podešene za velike i male tablet displeje i ekrane sa HD rezolucijom.

Ako ove android igrice za tablet skidate direktno na vaš android tablet, budite svjesni da većina igrica ima 10MB pa i mnogo više, tako da preporučujemo da ove igre za tablet skinete isključivo putem Wi-Fi konekcije. Ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru za android, kontaktirajte nas.


subway surfers android igrica za tablet

subway surfers

Subway Surfers

Subway Surfers je igra koja je savršena kombinacija arkade i sporta i ponudiće vam sate i sate zabave! Okušajte se kao surfer, međutim nećete surfati negdje na prelijepim sunčanim, okeanskim destinacijama, već u podzemnoj željeznici!

Furajte što brže možete, izbjegavajte vozove, bježite od groznog revizora i njegovog psa – i pri svemu tome, družite se sa prejakom ekipom!

Sa HD optimiziranom grafikom, Subway Surfers Vas definitivno neće razočarati! Probajte ovu igru na vašem android tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite Subway Surfers android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Subway Surfers android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

8 ball pool (bilijar) android igrica za tablet

8 ball pool (bilijar)

8 Ball Pool (Bilijar)

Ova android igra za vaš android tablet zaista ne zahtjeva veliki uvod. Ako ste ljubitelj bilijara, onda je 8 Ball Pool za vas – klasična i solidna bilijar igrica za vaš android tablet.

Sa vrhunskom grafikom i realističnom 3D animacijom, 8 Ball Pool možete igrati sami (vježba), protiv kompjutera, drugog igrača – sa pravilima ili bez – sve po vašoj volji, i potpuno besplatno!

Probajte 8 Ball Pool (Bilijar) na vašem android tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite 8 Ball Pool (Bilijar) android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite 8 Ball Pool (Bilijar) android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


spider-man unlimited android igra za tablet

spider-man unlimited

Spider-Man Unlimited

Ovo je prva besplatna Spider-Man android igra na Google Play (Trg. Play)! Trčite, skačite, vješajte se kroz 5 raznih scenarija u Njujork Sitiju! Kroz razne moduse igre, imaćete dane i dane zabave sa ovom android igrom, jer se svakodnevno dodaju novi sadržaji.

Ova genijalna HD grafika koja vas podsjeća na Spider-Man crtiće, će vas zaista impresionirati i preporučujemo je svakom ljubitelju Spajderemena, Marvel Comics-a, te brzih i zanimljivik arkadnih i akcionih igrica!

Probajte Spider-Man Unlimited na vašem android tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite Spider-Man Unlimited android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Spider-Man Unlimited android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

GT Racing 2: The Real Car Experience android igrica za tablet

gt racing 2

GT Racing 2: The Real Car Experience

Sa 71 licenciranih vozila i 13 pravih svjestskih trkačkih staza, GT Racing 2 je jedna od najboljih trkačkih android igara na svijetu! Sa originalnim vozilima od proizvođača kao što su Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford, i mnogih drugih, ova realistična auto igra je zaista vrhunska.

Testirajte svoje sposobnosti kao vozač u jednom od 1400 eventova kao što su klasične auto utrke, dueli, knockouts itd. Probajte ovu vrhunsku trkačku android igru na vašem tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite GT Racing 2: The Real Car Experience android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite GT Racing 2: The Real Car Experience android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


solitaire (soliter) android igra za tablet

solitaire (soliter)

Solitaire (Soliter)

Ako neka igrica zaista ne zahtjeva detaljno objašnjenje, onda je to Solitaire (Soliter). Slažite i redajte karte, dok ih ne očistite sve.

Sa optimiziranim grafikama za vaš android tablet, Solitaire (Soliter) neće nikad izgledati bolje. Probajte ovu klasičnu igru na vašem android tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite Solitaire (Soliter) android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Solitaire (Soliter) android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


plants vs. zombies 2 android igra za tablet

plants vs. zombies 2

Plants vs. Zombies 2

Jedna od najpopularnijih android igrica, Plants vs. Zombies (“Biljke protiv Zombija”) je napokon dobila nasljednika!

Plants vs. Zombies 2, kao i prvo izdanje PvsZ, je klasična “tower defense” igrica. Strateški postavljate vaše tornjeve, odnosno oružje, da bi sprječili napredovanje neprijatelja ka određenom cilju. Međutim, umjesto tenkova i puškomitraljeza, vaše oružje su biljke, cvijeće i povrće – a razno-razni zombiji su neprijatelj!

Ovo izdanje Plants vs. Zombies 2 je posebno optimizirano za HD ekrane i android tablete, tako da ćete se satima moći zabavljati na svom android tabletu! Pobijedite “nemrtva” bića iz svih stoljeća i era – probajte ovu popularnu android igru za tablet danas!

Napomena: Ova android igra zahtjeva Android 2.3 i više, te 1GB RAM-a.


Download:
– Ovdje skinite Plants vs. Zombies 2 android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Plants vs. Zombies 2 android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


contract killer: sniper android igra za tablet

contract killer: sniper

Contract Killer: Sniper

Postanite vrhunski ubica, unajmljen da se ubacite u tajne lokacije i eleminišete zlikovce širom svijeta – sve da ispoštujete ugovor. Možete preuzeti ugovor da uništite jednu osobu, cijelu bazu ili armiju zlikovaca – na vama je izbor!

Sa preko 250 misija i kampanja, Contract Killer: Sniper će vas zabavljati danima. Nadogradite oružje, kupite novu snajpersku opremu i prihvatite slijedeći zadatak – u jednoj od država širom svijeta!

Sa vrhunskom HD grafikom za vaš android tablet, probajte Contract Killer: Sniper danas!


Download:
– Ovdje skinite Contract Killer: Sniper android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Contract Killer: Sniper android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


clash of clans android igra za tablet

clash of clans

Clash of Clans

Želite da budete dio klana, da zajedno sa drugim igračima gradite i branite vaše selo protiv dugih napadača i klanova? Onda je Clash of Clas igrica za vas!

Sa izvrsnom HD grafikom, Clash of Clans je jedna od onih igrica gdje jednostavno ne znate gdje vam prođe vrijeme. Podignite svoju armiju, nadogradite i ojačajte svoje selo i udružite se sa drugim igračima i napravite svoj klan. Borite se protiv drugih igrača širom svijeta u epičnim ratovima klanova!

Probajte Clash of Clans na vašem android tabletu danas!


Download:
– Ovdje skinite Clash of Clans android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Clash of Clans android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)

 


criminal legacy android igra za tablet

criminal legacy

Criminal Legacy

Ova RPG (Role Playing Game) igrica je jedna od najboljih u svojoj klasi. Ubacite se u ulogu sitnog kriminalca koji brzo napreduje kroz redove da bi postao pravi mafia boss. Kreirajte svoj mafia kartel i pridobijte druge kartele na svoju stranu!

Skupljajte oružje, municiju i druge rekvizite, i borite se protiv policije ali i protiv drugih kriminalaca kako bi postali i ostali najjači na svom terenu. Okušajte se u single player izdanju igre kroz 16 različitih lokacija i više od 80 nivoa.

Ova igra će izgledati zaista vrhunski na raznim android tabletima! Probajte Criminal Legacy danas!

Download:
– Ovdje skinite Criminal Legacy android igru za tablet sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Criminal Legacy android igricu za tablet sa Google Play (Trg. Play)