Android Igre – Igrice za tablet


igre za tablet

Tražite najbolje besplatne igrice za tablet? MojAndroid.ba Vam predstavlja najbolje i najpopularnije besplatne igre za android tablet! Većina android igrica funkcionišu na android mobitelima kako i na android tabletima, ali Vam ovdje predstavljamo one android igre koje su posebno optimizirane za android tablet! Odaberite neke od najboljih i najpopularnijih android igrica za tablet, te ih preuzmite kod nas ili skinite sa Google Play (Trg. Play)!

Ako ove android igrice za tablet skidate direktno na vaš android tablet, budite svjesni da većina igrica ima 10MB pa i mnogo više, tako da preporučujemo da ove igre za tablet skinete isključivo putem Wi-Fi konekcije. Ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru za android, kontaktirajte nas.
 


Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Ovo je jedna od najpopularnijih igrica u svijetu, a sada je možete igrati i na svom android tabletu. Candy Crush Saga je puzzle igra najjednostavnije vrste – obrćite i okrećite slatkiše kako bi poredali 3 i više i dobili poene. Međutim, sa koliko poteza ćete uspjeti očistiti ekran?

Sa divnom HD grafikom, stotinama zanimljivih nivoa, te mogućnošću da uporedite vaše uspjehe sa prijateljima i porodicom – Candy Crush Saga će vas zabavljati satima i satima!

Probajte Candy Crush Saga na vašem android tabletu!

Download:
– Ovdje skinite Candy Crush Saga android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Candy Crush Saga android igru sa Google Play (Trg. Play)
 


Temple Run android igra za tablet

Temple Run

Temple Run
Ukrali ste ikonu ili dragulj, i sada bježite iz starog hrama, dok Vas ganjaju zlikovci! Zvuči poznato? Ako ste ikada pogledali bar jedan Indiana Jones film, onda definitvno znate o čemu se radi u ovoj igrici – a sada u njoj možete uživati u HD izadnju na vašem android tabletu!

Prstom upućujete vašeg malog Indiana Jones-a, da ide lijevo, desno, skače i, naravno, skuplja poene (zlatne novčiće)!

Ovu igru koju već igraju hiljade i hiljade zaista vrijedi probati!
Download:
– Ovdje skinite Temple Run android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Temple Run android igru sa Google Play (Trg. Play)

 


Bad Piggies HD igra za tablet

Bad Piggies HD

Bad Piggies HD
Bad Piggies, odnosno Zli Krmčići, je još jedan brilijantan nastavak Angry Birds serijala. Ovo izdanje od Developera Rovio Mobile Vas definitvno neće razočarati, a sada možete uživati u HD verziji ove android igre na vašem android tabletu!

Zanima Vas da li krmad zaista lete? Pogledajte na cijeli sukob ptica i krmčića iz druge perspektive!
Download:
– Ovdje skinite Bad Piggies HD android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Bad Piggies HD android igru sa Google Play (Trg. Play)

 


Asphalt 8: Airborne android igra za tablet

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne
Asphalt je izvrsan serijal Gameloft-ovih trkačkih igara, a Asphalt 8: Airborne je postavila nove standarde što se tiče android trkača. Sa izvrsnom grafikom, mnoštvom vrhunskih automobila, te zaraznom igrom koja će va vezati za vaš android satima, Asphalt 8: Airborne je jedna od najboljih racing android igara.

Sa motom kao što je “zaboravite na gravitaciju”, trebalo bi da vam je jasno šta je specijalitet ove igrice: dinamični stantovi i skokovi u nebesa! Sa grafičkom mašinom Airborne-a ćete skoro pa letiti sa vašim automobilom. Sa preko 50 vrhunskih vozila kao što su Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX i Pagani Zonda R, te profesionalnim ozvučenjem, skoro ćete zaboraviti da sjedite za androidom, a ne za pravim vozilom. Osim što, pa eto, polete ponekad!

Skokovi sa okretanjem od 360 stepeni, 9 egzotičnih lokacija, 8 sezona i 180 različitih eventova – sve to vam donosi Asphalt 8: Airborne. A osim toga dobijete i mogućnost za natjecanje sa do 8 multiplayer protivnika. Probajte Asphalt 8: Airborne danas!

Download:
– Ovdje skinite Asphalt 8: Airborne android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Asphalt 8: Airborne android igru sa Google Play (Trg. Play)
 


Aces of the Luftwaffe android igra za tablet

Aces of the Luftwaffe

 

Aces of the Luftwaffe

Odbrani UK od njemačkih aviona u drugom svjetskom ratu! Dok je rat naveliko zahvatio Evropu, Velika Britanija ima još jedan nivo odbrane – tebe!

Bori se protiv stotine i hiljade neprijateljskih aviona u ovoj zaraznoj android igri za tvoj tablet! Dok Njemačke snage neumorno napadaju, samo šakica hrabrih pilota je ostala da brani Britaniju – a ti si jedan od njih!

Sa izvrsnom grafikom za android tablete, ova android igra će te zabaviti satima! Mijenjaj avione i organizuj još efikasniju odbranu! Pobijedi velike bossove da bi dobio dodatne nagrade! Probaj Aces of the Luftwaffe danas!

Download:
– Ovdje skinite Aces of the Luftwaffe android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Aces of the Luftwaffe android igru sa Google Play (Trg. Play)

 


Racing Rivals android igrica za tablet

Racing Rivals

Racing Rivals

Android trkačka igra za vaš tablet – i to baš kako je vi želite: sa pravim autima, i pravim trkažima, uživo u multiplayer izdanju putem neta! Možete izazivati druge trkače u lobiju, ili se trkati sa onima koji vas prozovu. A tu je i live chat kai i mogućnost opklada!

Racing Rivals vam nudi mnoga licencirana vozila kao što su McLaren, Subaru, Dodge, Mitsubishi, Ford, RWB, Scion, BMW, Acura i mnogi drugi! A sa mogućnošću da nadogradite svoje omiljeno vozilo boljim filterom, turbo čardžerom, pa čak i sa NOS ubrizgavanjem možete postati prava makinja na ulicama!

Probajte Racing Rivals android trkačku igru danas na svom tabletu!

Download:
– Ovdje skinite Racing Rivals android igru sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Racing Rivals android igru sa Google Play (Trg. Play)

 


The Croods android igra za tablet

The Croods

The Croods

Kreatori Angry Birds-a i Dreamworks Vam donose ovu novu android igru koja prati Dreamworks-ov film, The Croods!

Ova pećinska porodica napušta svoju pećinu i osvaja svijet sa brilijantnim novim izumum: idejom! Pomozite Croods-ima da osvoje Kameno Doba, istraže nova mjesta, hranu i da prežive divlje životinje, kao i sami sebe!

Probajte The Croods na vašem android tabletu danas!

Download:
– Ovdje skinite The Croods android aplikaciju sa MojAndroid.ba

 


Team Awesome android igra za tablet

Team Awesome

Team Awesome
4 obične, normalne osobe, sa svojim običnim, normalnim poslovima i životima… sve dok se jedan misterijozni meteorit ne sruši na zemlju i oni, a i njihovi životi, postanu super (“awesome”)!

Ova android igra za tablet, a i android mobitel, će Vam nuditi sate i sate zabave, a u njoj možete naletiti na vanzemaljce, robote, eksplozije, vozove, kamijone, zlatne novčiće (mnogo njih), ludog zubara, ogormne paukove, frajere u ooogromnim WC šoljama, a ima i jedan pas!

Probajte Team Awesome android igricu na vašem tabletu danas!

Download:
– Ovdje skinite Team Awesome android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Team Awesome android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)

 


Gun Bros 2 android igrica za tablet

Gun Bros 2

Gun Bros 2
“Žestoko rokanje” je možda prost, ali i najbolji način da se opiše android igra Gun Bros 2. Kao agenti specijalne agencije F.R.A.G.G.E.D., agenti Percy and Francis Gun se bore protiv neprijatelja sa najnovijim oružjem svih vrsta i kalibra, a to čine sa svojom “braćom”!

Gun Bros 2 Vam nudi pravo multiplayer iskustvo, gdje sa vašom rajom možete da rokate neprijatelje po cijeli dan! A sa nekoliko stotina hiljada igrača, budite sigurni da ćete uvijek naći tim za igru!

Download:
– Ovdje skinite Gun Bros 2 android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Gun Bros 2 android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)

Gun Bros Multiplayer

A ako želite da se okusite u Multiplayer izadnju Gun Bros igrice, ovdje imate linkove za tu verziju:
Download:
– Ovdje skinite Gun Bros Multiplayer android aplikaciju sa MojAndroid.ba
– Ovdje skinite Gun Bros Multiplayer android aplikaciju sa Google Play (Trg. Play)