Android igre – Trke (Racing)


Tražite trkačke igre za android? Zanimaju Vas trke auta, motora ili aviona? MojAndroid.ba Vam predstavlja najbolje trkačke igre za android mobitel ili tablet!  Odaberite neke od najboljih i najpopularnijih android igrica, te ih preuzmite kod nas ili skinite sa Google Play (Trg Play)!

Ako ove android igre skidate direktno na vaš android uređaj, pogledajte napomene koje će Vam skrenuti pažnju ako je download igrice veći od 10 MB.  Ovdje imate upute kako instalirati android igrice sa MojAndroid.ba.  A ako tražite određenu android igru, kontaktirajte nas.

Fast & Furious 6 - The Game - Android Igra

Fast & Furious 6

Fast & Furious 6

Šesti dio dugogodišnje franšize “Brzih i Žestokih” je nedavno došao na velike ekrane sa posledjnim izdanjem: Fast % Furious 6. Međutim, ovaj put Universal Studios nas je počastio ne samo sa novim F&F filmom, već i sa genijalnom android igrom za mobitele i tablete: Fast & Furious 6 – The Game!

Postanite vrhunski street racer sa ovom zaista impresivnom android igricom! Počnite sa osnovnim vozilima i pobjedama zaradite nova auta, modifikacije i sve ostalo, kako bi postali dio prestižnog Fast and Furious Tima!

Sa vrhunskom grafikom, ludim autima, takmičenjima (frtalj milje, drift, itd.), Fast & Furious 6 – The Game zaista vrijedi da je probate!

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite android igricu Fast & Furious 6 sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Fast & Furious 6 sa MojAndroid.ba.
 


Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Asphalt je izvrsan serijal Gameloft-ovih trkačkih igara, a Asphalt 8: Airborne je postavila nove standarde što se tiče android trkača. Sa izvrsnom grafikom, mnoštvom vrhunskih automobila, te zaraznom igrom koja će va vezati za vaš android satima, Asphalt 8: Airborne je jedna od najboljih trkčakih android igara 2013.g.

Sa motom kao što je “zaboravite na gravitaciju”, trebalo bi da vam je jasno šta je specijalitet ove igrice: dinamični stantovi i skokovi u nebesa! Sa grafičkom mašinom Airborne-a ćete skoro pa letiti sa vašim automobilom.

Sa 47 vrhunskim vozilima kao što su Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX i Pagani Zonda R, te profesionalnim ozvučenjem, skoro ćete zaboraviti da sjedite za androidom, a ne za pravim vozilom. Osim što, pa eto, polete ponekad!

Skokovi sa okretanjem od 360 stepeni, 9 egzotičnih lokacija, 8 sezona i 180 različitih eventova – sve to vam donosi Asphalt 8: Airborne. A osim toga dobijete i mogućnost za natjecanje sa do 8 multiplayer protivnika.

Sve u svemu, jedna od najboljih trkačkih igara 2013.g., a sada je možete skinuti kod nas! Probajte Asphalt 8: Airborne danas!

Napomena: Download ove android igre je oko 25-50MB, ali nakon toga je neophodan download između 1,5 i 2GB podataka, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako skidate ovu igru. Također, mala napomena da je ovo zahtjevna android igra, te postoji mogućnos da neće funkcionisati na slabijim android uređajima.

Download: Preuzmite android igricu Asphalt 8: Airborne sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android igricu Asphalt 8: Airborne sa MojAndroid.ba.

 


CSR Racing Android Igra

CSR Racing

CSR Racing

Ako ste ljubitelj trkačkih android igara, onda je CSR Racing definitivno za Vas i vaš android! Trkajte se na “frtalj milje” na napuštenim ulicama, sa vrunskom grafikom i ovom zaraznom android igricom!

Takmičite se, zarađujte novac, nadogradite vaš Audi R8, BMW M3 ili Corvette sa turbom, nitro injekcijama, i aerodinamičkim trikovima kako bi pobijedili sve jače i jače protivnike. A kada budete spremni, izazovite neku od bandi koje vladaju gradom! Probajte CSR Racing danas!

Napomena: Download ove android igre je više od 50 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite android igricu CSR Racing sa Google Play (trg. Play); ili skinite android igricu CSR Racing sa MojAndroid.ba.

 


Real Racing 3

Real Racing 3

Real Racing 3

Real Racing 3 predstavlja novi standard za trkačke igre na android tabletima i mobitelima! Sa pravim vozilima, pravim stazama, i trkanjem sa pravim ljudima, ova vrhunska igrica od EA Games je zaista zapanjujuća!

Da bi igrali ovu android igru, potrebno Vam je najmanje 1,8GB slobodnog prostora na vašem android tabletu ili mobitelu. Sama ta čijenica Vam pokazuje koliko su detaljne grafike ove android igre!

Trkate se u pravim vozilima kao što su Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti i Audi. Trkate se i na pravim stazama širom svijeta, kao što su Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, kao i mnoge druge! A, vjerovali ili ne, trkate se i sa pravim protivnicima, bili oni online ili offline! Sa Time Shifted Multiplayer tehnologijom, Real Racing 3 Vam budi trke sa drugim igračima uživo ili sa njihovim snimljenim trkama od ranije. Na taj način su vaši protivnici uvijek drugi igrači!

Probajte ovu vrhunsku android igru za tablet ili vaš mobitel danas!

Napomena: Download ove android igre je manje od 10 MB, ali je potreban dodatni download od 1,8GB podataka, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

Download: Preuzmite android igricu Real Racing 3 sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Real Racing 3 sa MojAndroid.ba.
 


Speed Night

Speed Night

 

Speed Night i Speed Night 2

Okušajte se kao noćni trkač na ulicama punim auta! Prestižite, sakupljajte bodove, kupujte nova auta i stignite do vrha!

Ako u datom trenutku uhvatite bonus nagrade, postajete nevidljiv, vaše vozilo postaje magnet za zlatne novčiće, a možete čak i produžiti život¸. Kao novitet, sada možete i raketama uništiti svoje protivnike! Probajte Speed Night ili Speed Night 2 večeras!

 

Download: Preuzmite android igricu Speed Night sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Speed Night sa MojAndroid.ba.

Preuzmite android igricu Speed Night 2 sa Google Play (Trg Play); ili skinite android igricu Speed Night 2 sa MojAndroid.ba.

 


 

Sky Gamblers: Rise of Glory

Sky Gamblers: Rise of Glory

Sky Gamblers

Volite avione i flight simulatore (simulatore leta)? Onda je Sky Gamblers: Rise of Glory definitivno android igra za Vas! Sa izvrsnom 3D grafikom, ova android igrica će Vam donijeti sate i sate zabave!

Letite klasične avione iz prvog svjetskog rata, borite se protiv neprijatelja – i to sami ili u online multiplayer kampanji!

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

 

Download: Preuzmite android igricu Sky Gamblers sa Google Play (Trg. Play); ili skinite android igricu Sky Gamblers sa MojAndroid.ba.

 


 

Raging Thunder

Raging Thunder

Raging Thunder i Raging Thunder II

Raging Thunder i Raging Thunder II su klasične, ali izvrsne 3D trkačke igrice auta. Izaberite vaše omiljeno vozilo i uživajte u 3D grafici i adrenalinu auto trke.

Imate mogućnost da se takmičite protiv CPU protivnika, ili da oprobate vaše sposobnosti sa drugim takmičarima kroz online multiplayer varijantu ove igrice.

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

 

Download: Preuzmite igricu Raging Thunder sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu Raging Thunder sa MojAndroid.ba.

Preuzmite igricu Raging Thunder II sa Google Play (Trg Play) – potreban Wi-Fi; ili skinite igricu Raging Thunder II sa MojAndroid.ba.

 


 

Drag Racing

Drag Racing

Drag Racing

Ova igra u kojoj se takmičite protiv protivnika je zaista zarazna.  Izaberite jedno od više od 50 različitih vozila, i provjerite vaše vještine da vidite ko je brži – protiv kompjutera ili protiv jednog od više od 50 miliona online korisnika koji se takmiče.

Nakon što pobjedite par igrača, uložite zarđeni novac u veći turbo, bolje gume, pa i jače auto!

 

Download: Preuzmite igricu Drag Racing sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu Fragger sa MojAndroid.ba.

 


 

Drag Racing - Bike Edition

Drag Racing – Bike Edition

Drag Racing – Bike Edition

Kao što Vam ime već kaže, ovo je nastavak Drag Racing sage, ali u motor varijanti! Drag Racing Bike Edition Vam nudi trkanje sa jednim od 17 prejakih motora, kao i mogućnost online takmičenja!

Sa 4 različita modula za online racing, potrkajte se sa suparnikom, a onda se pohvalite rezultatima na Facebook-u ili Twitter-u!

Napomena: Download ove android igre je više od 10 MB, tako da preporučujemo Wi-Fi konekciju ako je skidate direktno na android uređaj.

 

Download: Preuzmite igricu Drag Racing – Bike Edition sa Google Play (Trg Play); ili skinite igricu Drag Racing – Bike Edition sa MojAndroid.ba.