Mobitel: HTC One Max


HTC One Max

HTC One Max

Izlgeda da je naš miljenik, HTC One, dobio velikog brata: HTC One Max!

Pregled specifikacija:
– Displej: 5,9-inčni Full HD 1080p
– Procesor: Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core 1.7 GHz
– Kamera: 4MP “Ultrapixel” kamera sa 2,1MP front kamerom
– RAM: 2GB RAM-a
– Memorija: 16 ili 32 GB memorije (plus MicroSD slot)
– Baterija: 3300 mAh
– Dimenzije: 164.5 x 82.5 x 10.3 mm
– Težina: 217 g

 

HTC One Max i brilijantni 5,9-inčni Full HD 1080p displej

HTC One Max i brilijantni 5,9-inčni Full HD 1080p displej

HTC je napokon predstavio mobitel koji mnogi isčekuju, a to je novi HTC One Max. Ako vas je cijelo vrijeme zanimao HTC One, ali vam njegov ekran od 4,7 inča nije bio dovoljan, onda je HTC One Max sa svojim masovnim 5,9-inčnim displejom upravo za vas!

Sa novim full HD 1080p displej od 5,9 inči ne moramo vam govoriti da je HTC One Max savršen za uživanje u fotografijama, filmovima i video snimcima kada ste u pokretu. A osim novog, većeg displeja, HTC One Max donosi i skener otiska prista za zadnje strane – nešto što smo u zadnje vrijeme vidjeli na iPhone-u.
Naravno dobijete i HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound – softverske dodatke koje smo vidjeli na HTC One – koje sada u kombinaciji sa novim HTC Sense 5.5 vam donose još bolje iskustvo, na još većem ekranu.

Ispod haube je Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core 1.7 GHz procesor, tako da neovisno da li igrate igrice ili provjeravate šta ima novo na internetu, HTC One max zvuči sjajno, izgleda fantastično i ne prestaje da radi kada vam je potreban.

Što se tiče memorije, dobićete 16 ili 32GB, ali naspram HTC One, HTC One Max ima mogućnost upotrbe MicroSD kartice! A i pored toga, vlasnici HTC One Max će eksluzivno dobiti Google Drive prostor od 50GB!

Po pitanju kamere, dobićete famozni HTC’s UltraPixel foto aparat, koji smo već vidjeli na HTC One, te HTC Zoe koji oživljava vaše fotografije! Naprijed je kamera od 2.1MP, te uz Dual Capture sotverski dodatak, sada možete zabilježiti nezaboravne momente i svoju reakciju na njih u jednoj sjajnoj fotografiji ili videu tako što ćete simultano slikati sa prednje i sa zadnje strane aparata!

HTC One Max - velik i lijep

HTC One Max – velik i lijep

HTC One Max će krenuti na svoj put oko svijeta sredinom ili krajem oktobra, a u Bosni i Hercegovini ga možemo očekivati početkom novembra!