Mobitel: HTC One Max – Recenzija ovog giganta među androidima!


HTC One Max Android Mobitel

HTC One Max

HTC One Max, stariji ili bar definitivno veći brat famoznog HTC One, je napokon tu! Sa ogromnim ekranom od 5,9 inča, te istim vrhunskim specifikacijama kao i HTC One, HTC One Max lako impresionira, ali da li je HTC One Max mobitel/tablet za Vas?

 

HTC One Max – Pregled specifikacija
– Displej: 5,9-inčni Super LCD3 ekran sa 1080p Full HD (1080 x 1920) rezolucijom, sa 373 PPI
– Procesor: Quad-core 1,7 Qualcomm Snapdragon 600
– Memorija: 2GB RAM-a i 16/32 GB memorije, plus MicroSD slot
– Kamera: 4 MP (Ultrapixel) kamera sa 1080o video snimanjem (2,1 MP HDR kamera naprijed)
– Software: Android 4,3 Jelly Bean sa HTC Sense 5,5 interfejsom
– Dimenzije: 164.5 x 82.5 x 10.3 mm
– Težina: 217 g

HTC One Max – Uvod i pregled

HTC je u velike stope famoznog HTC One stavio i velikog nasljednika: HTC One Max. Ako vas je cijelo vrijeme zanimao HTC One, ali vam njegov ekran od 4,7 inča nije bio dovoljan, onda je HTC One Max sa svojim masovnim 5,9-inčnim displejom upravo za vas!

Sa novim full HD 1080p displejom od 5,9 inči ne moramo vam govoriti da je HTC One Max savršen za uživanje u fotografijama, filmovima i video snimcima kada ste u pokretu. A osim novog, većeg displeja, HTC One Max donosi i skener otiska prista za zadnje strane – nešto što smo u posljednje vrijeme vidjeli na iPhone-u.

Što se tiče software-a, dobijete Android 4.3 Jelly Bean, sa Sense 5, i naravno HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound – softverske dodatke koje smo vidjeli na HTC One – koje sada u kombinaciji sa novim HTC Sense 5.5 vam donose još bolje iskustvo, na još većem ekranu.

Ispod haube je Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core 1.7 GHz procesor, tako da neovisno da li igrate igrice ili provjeravate šta ima novo na internetu, HTC One Max zvuči sjajno, izgleda fantastično i ne prestaje da radi kada vam je najpotrebniji.

Što se tiče memorije, dobićete 16 ili 32GB, ali naspram HTC One, HTC One Max ima mogućnost upotrebe MicroSD kartice! A i pored toga, vlasnici HTC One Max će eksluzivno dobiti Google Drive prostor od 50GB!

Po pitanju kamere, imate famozni HTC UltraPixel foto aparat, koji smo već vidjeli na HTC One, te HTC Zoe koji oživljava vaše fotografije! Naprijed je kamera od 2.1 MP, te uz Dual Capture sotverski dodatak, sada možete zabilježiti nezaboravne momente i svoju reakciju na njih u jednoj sjajnoj fotografiji ili videu tako što ćete simultano slikati sa prednje i sa zadnje strane aparata!

 

Nastavite čitati detaljnu recenziji i pogledajte fotogalerije novog HTC One Max ovdje.