ViewSonic će predstaviti ogromni 22-inch ICS android tablet u junu!


ViewSonic 22-inch Tablet

ViewSonic 22-inch Tablet

Ako ste mislili da je Toshiba-in najavljeni tablet od 13 incha ogroman, onda ViewSonic ima malo iznenađenje za Vas!  ViewSonic je najavio android tablet veličine 22 incha koji će predstaviti na Computex konferenciji u junu mjesecu.

Za većinu ljudi, odluka po pitanju tableta je između 7 i 10 inchi.  Jedno vrijeme su se čule glasine da Samsung radi na tabletu veličine od 12 inchi.  I onda je napokon izašla vijest da Toshiba predstavlja ogroman tablet od 13 inchi.

Ali 22 incha – to je već neka nova klasa!  Razmislite malo – šta sve možete učiniti sa 22 inch tabletom, tj. tabletom veličine PC ekrana?  Ovo sigurno nije nešto što možete ponijeti sa sobom na bus ili avion, da malo čitate, i igrate Angry Brids, gdje su ptice skoro u pravoj životnoj veličini!  Ali zato se može zamisliti neko ko će ovaj tablet koristiti kao mobilni kompjuter, koji je samo potrebno postaviti na stalak!

Sigurni smo da će ViewSonic, kada predstave ovog giganta u junu, predstaviti i neku vrstu vizije čemu će služiti nešto kao ovaj tablet.  A do tada, malo fantazije šta sve učiniti sa 22-incha Ice Cream Sandwich-a…